• Telefoon 06-55750276
  • info@praktijk-ankegooskens.nl
  • Raaks 1A rood 2011 VA Haarlem

Zelfgenezend vermogen

Je ziekte kan je de weg wijzen

Lichamelijke en psychische klachten zien we vaak als een gevaar dat we met hand en tand moeten bestrijden. In de gezondheidszorg en ook in de privésfeer spenderen we hier veel geld en tijd aan. Wat maar weinig mensen zich realiseren is dat ziekte, in tegenstelling tot de gangbare visie, niet een vijand is. Maar een poging van het lichaam om dat wat uit balans is te herstellen en om binnen de omstandigheden zo gezond mogelijk te blijven.

Dit zelfgenezend en zelfreinigend vermogen kun je koesteren door onder andere lichaam & geest in letterlijk en figuurlijk in beweging te houden. Ook een voeding die bij je constitutie en voedselovergevoeligheden hoort, voldoende ontspanning én werken aan een grondtoon van (zelf)liefde, acceptatie & mildheid is van belang voor uw heling.

Stilstaan bij wat zich op fysiek, psychisch en spiritueel niveau afspeelt brengt je bij inzichten die het entree bieden naar genezing.

Wat maar weinig mensen zich realiseren is dat ziekte niet een vijand is.

Als natuurgeneeskundig therapeut en natuurdiëtist houd ik me bezig met de ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen