• Telefoon 06-55750276
  • info@praktijk-ankegooskens.nl
  • Raaks 1A rood 2011 VA Haarlem

Lichaamsbewustzijn

Echte heling ontstaat van binnenuit

Ziekten en gezondheidsklachten zien we vaak als min of meer toevallige gebeurtenissen. En omdat kwalen gepaard gaan met pijn, onzekerheid en ander ongemak, hebben we meestal maar één doel: de symptomen zo snel mogelijk uitschakelen. We gebruiken een medicijn of supplement, doen het wat rustiger aan,  proberen wat ‘gezonder te leven’ en gaan dan weer over tot de orde van de dag. Deze aanpak geeft vaak geen blijvend resultaat.

Er zijn manieren om dichter bij de oorzaken van je klachten te komen. Dit kan zowel op fysiek, psychisch als op zielsniveau. Via dit laatste niveau kan een klacht je bijvoorbeeld bewust maken van iets waar je nog geen zicht op had. Hierbij stilstaan kan helpen om lichaam en geest in balans te brengen. Van binnenuit.

Een mooie en liefdevolle manier om bewust te worden en inzicht te krijgen in de mogelijke achtergronden van je klachten, is het je focussen op je lichamelijke gevoelens én je gedachten & oordelen. De ademhalings-, focus- en meditatieoefeningen die ik je kan aanreiken kunnen helpen meer ‘thuis’ te komen in je lichaam en daardoor diepere (kind)gevoelens  toe te laten en te verteren.

U maakt uiteraard zelf uit of u voor uw klachten op fysiek, psychisch dan wel zielsniveau ondersteuning wilt.

Ziekten en gezondheidsklachten zien we vaak als min of meer toevallige gebeurtenissen.

Als natuurgeneeskundig therapeut en natuurdiëtist houd ik me bezig met de ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen